Sund Aldring på Folkemødet – Københavns Universitet

Sund Aldring > Nyheder > Sund Aldring på Folkem...

07. juni 2016

Sund Aldring på Folkemødet

Sund Aldring på Folkemødet

Unikke netværksmuligheder, forskningsformidling i utraditionelle rammer og fælles agenda setting med vigtige stakeholdere. Center for Sund Aldring deltager på Folkemødet i 2016 med 10 forskere på solskinsøen for at sætte deres viden i spil.

Workshops for forskere, erhvervsfolk og store organisationer. Science slams og quiz. Aldringsspil, fotoudstilling og banko. Samtaler, debatter og interviews. Programmet bugner af kreativitet og formidlingsglæde, når 10 forskere fra Center for Sund Aldring sætter kurs mod Bornholm for at formidle og sætte fokus på deres forskning i det sunde liv og en aktiv alderdom.

Med sine 25.000 deltagere og over 700 organisationer er Folkemødet en af de største spillere inden for faglig formidling, debatkultur og netværksdyrkelse i Danmark. Center for Sund Aldring deltager med 14 farverige events, der via stærke faglige programmer giver nye perspektiver på aldringsforskning.

Læs mere

Følg med på websitet Sund4life.nu for at læse mere om de kommende aktiviteter og se videokampagnerne på Sund Aldring på Facebook, der løfter sløret for kendte danskeres forhold til alderdom og et sundt liv. Eller se forskerportrætter på Sund Aldring på Instagram.  

Se videokampagnerne ”Når jeg bliver gammel…” og Liv i 10 aldre.