04. december 2018

Hjælp os med at gøre det nemmere at være patient

Forsøgspersoner

Forsøgspersoner søges til forskningsprojektet "Medicinoptimering – til gavn for læge og patient", som skal gøre det nemmere at være patient.

I Center for Sund Aldring på Københavns Universitet er vi optagede af at gøre det nemmere at være patient. Vi oplever at mange har svært ved at gennemskue deres egen behandling og den medicin som ofte er udskrevet af mange forskellige læger. Derfor har vi startet forskningsprojektet Medicinoptimering – til gavn for læge og patient. For at kunne pege på nogle gode løsninger på, hvordan man kan styrke samarbejdet mellem læge og patient og skabe et mere helhedsorienteret behandlingsforløb, har vi brug for din hjælp! Du vil modtage et gavekort som tak hjælpen.

Vi vil gerne komme på besøg hjemme hos dig og høre om, hvordan din hverdag ser ud og hvilken indflydelse dine sygdomme har på dit liv. Vi vil gerne besøge dig før jul, men dato og tidspunkt bestemmer du.

For at kunne deltage skal du opfylde følgende kriterier:
a. Alder: 55+ år
b. Vi søger både mænd og kvinder
c. Du er i aktiv medicinsk behandling for mere end én kronisk sygdom (fx
hjertesygdomme, astma, diabetes, sclerose)
d. Du tager fem eller flere medikamenter dagligt

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at deltage skal du kontakte Catharina Thiel Sandholdt på mail casa@sund.ku.dk eller tlf. 31646460.
Projektet foregår under ledelse af lektor, forskningsgruppeleder Maria Kristiansen samt professor Rudi Westendorp, begge fra Institut for Folkesundhedsvidenskab og Center for Sund Aldring ved Københavns Universitet.

Download tekst som pdf.