Deltagere til forskningsprojekt om sundhed og alder søges! – Københavns Universitet

Sund Aldring > Nyheder > Deltagere søges

24. august 2017

Deltagere til forskningsprojekt om sundhed og alder søges!

Forskning

Har du målt din biologiske alder? Eller har du en ven, kæreste eller et familiemedlem, som benytter sig af sådanne alternative aldersmålinger? Så vil en gruppe forskere fra Center for Sund Aldring meget gerne vil tale med dig om motivationen bag at benytte sig af sådanne tests, samt hvordan oplevelsen var.


Din kronologiske alder måles i år fra din fødsel og frem til nu, men er det den eneste meningsfulde måde at måle alder på? Og siger din kronologiske alder overhovedet noget om din sundhedstilstand? Der findes efterhånden mange alternative måder at måle ens alder på, fra spørgeskemaer om kost og motion, over funktionelle mål i form af fysisk styrke og evner, til biokemiske analyser af blod og andre biologiske prøver samt æstetiske kendetegn som grå hår.

Har du erfaring med sådanne alternative aldersmålinger? Har du målt din biologiske alder? Eller har du en ven, kæreste eller et familiemedlem som benytter sig af sådanne alternative aldersmålinger?

I så fald er vi en gruppe forskere fra Center for Sund Aldring, der meget gerne vil tale med dig. Vi leder efter folk der vil deltage i videnskabelige interviews og dele deres oplevelser med os. Vi er interesseret i at høre om motivationen bag at benytte sig af sådanne tests samt hvordan oplevelsen var.

Har du selv benyttet dig af sådan nogle tests eller kender nogen der har, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Kontakt:
Asger Aarup Hansen, videnskabelig assistent
E-mail: aahansen@hum.ku.dk