Legetøjskintsugi – nyt liv til ødelagt legetøj – Københavns Universitet

Sund Aldring > Kalender > Eventarkiv > 2017 Eventarkiv > Legetøjskintsugi – nyt...

Legetøjskintsugi – nyt liv til ødelagt legetøj

14., 16., 21. og 23. februar kl. 10.30-12.00

Ligesom kroppen gennem livet får knubs og skrammer, får legetøj også skavanker og skader med tiden. Udstillingen KINTSUGI – gyldne krops reparationer udforsker hvordan kroppen selv og lægevidenskaben reparerer de skader, der med alderen støder til.

I vinterferien inviterer Center for Sund Aldring og Medicinsk Museion børn i alderen 4-10 år indenfor i vores reparationsværksted. Her er udstyr til at udføre smukke og anderledes reparationer på det medbragte legetøj. Mangler bamsen et øje, er sværdet knækket eller mangler dukken et ben? Kom og lav fantasifulde reparationer, der ikke gør legetøjet så godt som nyt – men måske endnu bedre.

Aktiviteten starter kl. 10.30 med et besøg i udstillingen, til en snak om kintsugi og geniale og smukke reparationer af kroppen. Derefter fortsætter vi på værkstedet, hvor diverse materialer til synlige reparationer af legetøj vil være tilgængeligt. Værkstedet holder åbent frem til kl. 12.

Aktiviteten koster 75kr pr. barn ifølge med en voksen. Billetten inkluderer indgang til aktiviteten og indgang til museet for et barn og en voksen.

Køb billet.