Rundt om hjernen for børn og bedster – Københavns Universitet

Sund Aldring > Kalender > Eventarkiv > 2016 Eventarkiv > Rundt om hjernen for b...

Rundt om hjernen for børn og bedster

I vinterferien inviterer Center for Sund Aldring og Medicinsk Museion til særomvisning for bedsteforældre og børn om hjernen og dens udvikling gennem livet.

Gennem en række aktiviteter rundt på museet vil omvisningen blandt andet give børnene mulighed for at studere hjernen og kraniet helt tæt på og for at blive klogere på unge og ældre hjerner.

Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år og tilbydes den 14.-19., 21., og 24.-26. februar alle dage kl. 12.15.

Pladserne på omvisningen tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

Børneomvisning i udstillingen Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod.

Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år og tilbydes fra den 15.-19. februar alle dage kl.14:15

Medicinsk Museion anbefaler at børn kun ser Det indsamlede menneske ifølge med voksne. Pladserne på omvisningen tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

BEMÆRK at museet IKKE har åbent lørdag d. 20. samt man-tir d. 22. og 23., og at begge omvisninger ikke er tilgængelige alle dage.