Sund Aldring på ESOF 2014 – Københavns Universitet

21. maj 2014

Sund Aldring på ESOF 2014

Sund aldring

Europas største videnskabskonference, ESOF, og videnskabsfestivalen Science in the City indtager Carlsberg Byen i København den 21.-26. juni 2014. Forskere fra Center for Sund Aldring deltager i begge arrangementer og sætter dermed fokus på sund aldring.

På den videnskabelige konference under ESOF er et af de store temaer ”Et sundt samfund”. Under det tema er Center for Sund Aldrings direktør Lene Juel Rasmussen vært ved en videnskabelig session om aldring.

Videnskabsfestivalen Science in the City 2014
Science in the City 2014 er en videnskabsfestival for alle. Målet er at bygge bro mellem forskningen og samfundet gennem en lang række events. Mere end 80 danske og internationale deltagere giver besøgende gæster en unik mulighed for at se, høre, røre-opleve forskningen fra første parket. Center for Sund Aldring deltager i det Sundhedsvidenskabelige Fakultets formidlingsevent: Ind i kroppen – en rejse med førende forskere.

Eventen finder sted på ”Slottet” i Carlsberg Byen og er åben fra kl. 12 – 19. Alle publikums sanser vil komme i spil, når den danske scenograf Palle Steen inviterer publikum ind i en dramatisk udstilling, som med teatrets virkemidler fremstiller den nyeste forskning. Publikum kan hver dag møde forskere fra fakultetet, der præsenterer skelsættende forskning og resultater i en underholdende og kort form: Fire oplæg på hver fire minutter med forskellige vinkler på et emne, herunder sund aldring.

Video om Sund Aldring
Center for Sund Aldring har i forbindelse med ESOF 2014 fået lavet en kort præsentationsvideo, hvor man kan få en fornemmelse af en del af det arbejde, der foregår på centeret.