Hold din hjerne i gang – Københavns Universitet

Sund Aldring > Kalender > Eventarkiv > 2015 Eventarkiv > Hold din hjerne i gang

Hold din hjerne i gang

Forelæsning om at holde din hjerne i gang

Kom med til en spændende forelæsningsrække der sætter fokus på det gode seniorliv. Center for Sund Aldrings forsker Ellen Garde vil bl.a. fortælle, hvordan man holder sin hjerne igang. 

”Alder er som at bestige et bjerg. Man bliver nok lidt forpustet, men får en langt bedre udsigt”.

Sådan har Ingrid Bergman engang sagt, og livet 60+ åbner også for mange nye muligheder. Pludselig er der bedre tid til at dyrke sine interesser, rejse, nyde naturen, kulturoplevelser og være sammen med familie og venner. Samtidig er der nu også tid til at gøre noget godt for sig selv – både fysisk og mentalt.

Folkeuniversitetet inviterer interesserede til at deltage i forelæsningsrækken "Det gode liv (60+)", som sætter fokus på forskellige aspekter af det gode liv 60+, samt hvordan du kan forberede dig, så du virkelig kan nyde udsigten fra toppen af livet uden at blive forpustet på vej derop.

Center for Sund Aldrings forsker Ellen Garde, som er læge og seniorforsker i aldring og demens på Hvidovre Hospital og Københavns Universitet står for én af forelæsningerne. Den finder sted på Århus Universitets campus i Emdrup d. 3. juni og hedder "Hold hjernen i gang".

Se mere på Folkeuniversitets hjemmeside og find også mere information om hele forelæsningsrækken.