Medicinsk Museion og Center for Sund Aldring inviterer børnene indenfor i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer i uge 26, 28 og 30 i sommerferien. – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Sund Aldring > Kalender > 2017 > Børneomvisninger i som...

Medicinsk Museion og Center for Sund Aldring inviterer børnene indenfor i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer i uge 26, 28 og 30 i sommerferien.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan kroppen kan gå i stykker og repareres igen. Sammen med børnene ser vi nærmere på de mange eksempler på reparationer af kroppen, der er udstillet i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer. Derefter er det op til børnene med fri fantasi og farveblyanter at komme på flotte, funktionelle og finurlige reparationer af kroppen.

I sommerferien foregår børneaktiviteter på Medicinsk Mueseion tirsdag til søndag kl. 12.15. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Aktiviteten er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

Aktiviteten er målrettet børn i alderen 6-9 år, og alle andre med fantasi og lyst til at tegne.

Obs: Børneaktiviteter i Kintsugi: gyldne krops-reparationer er der kun i uge 26, 28 og 30. I uge 27, 29 og 31 er der børneomvisninger i udstillingen Det indsamlede menneske.